10 маловідомих, але цікавих фактів про сім’ю старого-нового мера Києва Віталія Кличка (фото і відео)

Зовсім недавно політик і колишній спортсмен Віталій Кличко був переобраний мером Києва на другий термін прямо в першому турі - мало хто глави міст домагалися такої підтримки після п'яти років керівництва, а значить, Віталія можна привітати з черговою професійним успіхом. Що ж відбувається тим часом в його особистому житті?

Чи все в родині добре, чи не ревнує дружина до «коханки-роботи», як ростуть діти? Адже у багатьох управлінців і кар’єристів сім’я руйнується через нестачу часу на неї як пріоритет.

Поспішаємо запевнити – сім’я у Кличка зразково-показова, що тільки підтверджується безліччю теплих фото в соціальних мережах подружньої пари і їх дітей.

10 фактів про особисте життя Віталія Кличка

Віталій і Наталія разом вже 24 роки, у них підростають двоє синів і дочка, а любов все так само міцна. Ось 10 цікавих фактів про те, що відомо про їх союз.

Красуня Наталія з юності займається спортом і модельним бізнесом – вона довгий час працювала фотомоделлю, поки не вирішила сконцентруватися на соціальній діяльності та вихованню дітей.

Наталія Кличко
Наталія Кличко

Наталя мало не дісталася іншому чоловікові – Віталій «вкрав» її з-під вінця іншого нареченого. На момент знайомства пари дівчина вже була заручена, відбою від залицяльників не знала, але по-справжньому її серце зачепив саме чарівний спортсмен.

Весілля Віталія та Наталії Кличко
Весілля Віталія та Наталії Кличко

Перші двоє дітей сім’ї можуть похвалитися подвійними іменами на західний лад: батьки вирішили їх назвати Єгор-Деніел і Єлизавета-Вікторія. Але для молодшого сина, Максима, від цієї практики вирішили відмовитися.

Сім'я Віталія Кличка
Сім’я Віталія Кличка

Єлизавета-Вікторія недавно похвалилася в своєму Інстаграмі американським паспортом – дівчина поступила туди в престижний коледж.

Наталія Кличко з дітьми
Наталія Кличко з дітьми

На 15 річницю весілля парі зробив приємний сюрприз німецький журнал «Gala», оголосивши Віталія і Наталію «парою року».

Віталія та Наталія Кличко
Віталія та Наталія Кличко

Хоча їх третій дитині, Максиму, всього 15 років, він вже «переріс» і батька, і дядька – юнак може похвалитися зростом в 205 сантиметрів.

Володимир і Максим Клички
Володимир і Максим Клички

Соціальна активність дружини мера проявляється в просвітницькій та профілактичній сферах – вона багато часу присвятила вивченню питань «материнства і дитинства», займається педагогікою, є обличчям кампанії по боротьбі з раком грудей.

Наталія Кличко - громадський діяч
Наталія Кличко – громадський діяч

Коли Віталій ще виходив на ринг, Наталя була тією людиною, що відразу повідомляв його мамі результат бою – сама свекруха занадто переживала за сина, щоб дивитися поєдинки в прямому ефірі.

Наталія Кличко на рингу перед боєм
Наталія Кличко на рингу перед боєм

Зараз Наталія з молодшими дітьми живе в Німеччині, Максим навчається там в Міжнародній школі, а Єлизавета-Вікторія балансує на три країни з США і Україною.

Дружина Віталія Кличка - надійний тил і підтримка
Дружина Віталія Кличка – надійний тил і підтримка

Серед недавніх захоплень Наталії – музика, і вона вже сформувала свою музичну групу під назвою «Addicted to …». У неї є ряд пісень і дуже красивий кліп. Жінка навіть виступає з концертами в Німеччині.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".