З величезним розрізом в області дітородного органу: плаття екс-віагрянки Санти Дімопулос бурхливо обговорили в мережі

Красуня Санта Дімопулос зараз кинула всі свої сили на те, щоб здобути перемогу в шоу "Танці з зірками ".

Але вона не забуває вести власний Інстаграм-аккаунт, де ділиться подробицями особистого життя, тренувань, концертів і творчості. Днями вона виклала чуттєве чорно-біле фото, під яким зізналася – цей вир подій, який затягнув її разом з “Танцями з зірками “, забирає дуже багато часу і сил. Вона на межі, але поставила собі за мету і готова до неї йти.

Санта Дімопулос поскаржилася, що дорослішання дітей проходить повз неї, поки та проводить час на тренуваннях і в проектах

“Іноді я виринають з цього виру тренувань, втоми і нервової напруги і дивлюся на свій світ навколо “, – написала Санта.

Щоб проілюструвати свій нинішній стан, співачка, а віднедавна ще й танцівниця, вибрала чорно-біле фото, де вона вбралася в елегантне вечірнє чорне плаття з величезним вирізом і капелюх з широкими полями.

Якщо ви вболіваєте за Санту в програмі “Танці з зірками “, то не забудьте підтримати її СМС-повідомленнями відразу після початку прямого ефіру в цю неділю о 21:00. Лінії для голосування будуть відкриті практично до кінця шоу, тобто до опівночі.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.