Зрадник Тарзан показав, чим балує Королеву в ліжку: зняв з себе весь одяг і заліз на пальму

Після скандалу зі зрадою Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, втік від Корольової в теплі краї на відпочинок.

Уже минуло два місяці з тих пір, як на всю Україну і Росію прогримів скандал про зраду Тарзана Наташі Корольовій з молодою коханкою. За цей час було багато – публічні виступи сторін, цілі програми присвячені зраднику Тарзану і його коханці і навіть велике інтерв’ю Наташі Корольової, в якому вона розповіла своє ставлення до пригод свого коханого. Схоже, все це втомило Тарзана і він вирішив один поїхати відпочивати в Африку, щоб залишитися наодинці зі своїми думками. Зрозуміло, Сергій Глушко ділиться в своїх соціальних мережах фотографіями з відпочинку.

Нещодавно Глушко опублікував в своєму Інстаграмі пляжне фото, на якому позує під пальмою повністю оголеним. Причинне місце Сергій прикрив тканиною.

«НЕбаунті, але теж прекрасно)», – підписав фото Тарзан.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати провокаційне фото танцюриста. «Тарзан в природному середовищі існування», «Дід, що з тобою», «Криза середнього віку», «Дратує цей вічно голий», «От би покривало впало», – відреагували на фото фоловери.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.