Поки Каменських вдома: Потап показав, як проводить час з єдиним сином від Ірини Горової

Відомий репер і продюсер Потап показав, як проводить час зі своїм 12-річним сином Андрієм.

Скоро буде 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачці Насті Каменських. Пара довго приховувала стосунки і “розкрила всі карти” тільки в день весілля. Вже більше року дружину Потапа підозрюють в вагітності, адже Настя то худне, то поправляється. Однак поки спільних дітей подружжя не має. Але не варто забувати, що у Потапенко є син від першого шлюбу – 12-річний Андрій. У своєму Інстаграмі артист частенько показує свого спадкоємця, який вже зовсім скоро наздожене зростом свого батька. Так, в цей раз Потап опублікував сімейне фото, на якому він разом з хлопчиком позує на вулиці з футбольним м’ячем.

“Прикрасили вихідні одягом і спортом”, – підписав знімок Потап.

Користувачі Мережі відразу ж взялися коментувати знімок. Підписники відзначили, що хлопчик уже зовсім дорослий і зростає копією батька. Деякі фоловери поцікавилися, чи гуляє разом з Потапом і Андрієм хоч іноді Настя Каменських? Дійсно, Потап часто публікує знімки з сином, але на таких фотографій ніколи немає його дружини Насті.

Настя Каменських не спілкується з сином Потапа

В одному з інтерв’ю колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла правду про взаємини Каменських з сином Потапа. За словами Горової, Настя з 12-річним Андрієм не спілкуються, а коли перетинаються – їх спілкування обмежується на фразах «привіт-пока».

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.