Бідна Настя. Як склалася доля Олени Корікової після популярного серіалу

Актриса Олена Корікова завжди приковувала погляди чоловічої аудиторії не тільки на екрані, але і в житті. Вона користувалася популярністю серед чоловіків і не соромилася міняти їх, як рукавички. Ми зібрали найгучніші романи артистки.
З Дмитром Рощиним вона почала відносини ще в студентські роки. У пари є син Арсеній, проте зоряна мама розійшлася з батьком ще до народження дитини.
Недовго тривав шлюб Корикової і письменника Дмитра Липскерова. До Олени у чоловіка були справжні почуття, адже він навіть хотів усиновити її дитину. Але подружжя розлучилося, пояснивши це тим, що між ними згасла пристрасть.
Під час зйомок “Бідної Насті” актриса познайомилася з кінооператором Максимом Осадчим. Незважаючи на те, що пара швидко зійшлася і так же швидко розлучилася, вони до сих пір підтримують дружні стосунки.
Актриса також була помічена на службовому романі з партнером по серіалу «Бідна Настя» Данилом Страховим.
Вона також зустрічалася з відомим тенісистом Маратом Сафіним. Подейкують, що мати спортсмена була проти цих стосунків.
Швидкоплинними і гучними також були відносини між актрисою і популярним телеведучим Андрієм Малаховим. Подейкують, що той навіть збирався покликати Олену заміж.
З актором Сергієм Астаховим відносини тривали довгих три роки, але проблема полягала в тому, що артист був одружений і не збирався йти з сім’ї.
Продюсер Сергій Черних став її супутником в кар’єрі та особистому житті. Навіть ходять чутки про те, що відносини між ними не закінчені до сих пір.

Також в ЗМІ з’являлася інформація про романи актриси з колегами по акторському цеху Михайлом Мамаєвим і Андрієм Чернишовим, а також приписували стосунки з інструктором по лижам Євгеном Нещадіновим.

Зараз актрисі 47 років. Вона мама 27-річного сина Арсенія, який не став будувати акторську кар’єру, а вирішив освоїти професію економіста. Зараз він займається програмуванням. Хлопець підтримує відносини і з батьком, і з матір’ю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: По слідах батьків: діти зірок, які працюють з ранніх років.

Нагадаємо, що брат Валентини Толкунової розповів, що вона вмирала від раку і продовжувала доглядати за чоловіком.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.