Щаслива Тарабарова вперше показала зворушливе фото з новонародженою донькою: «Слова тут зайві»

Відома українська співачка Світлана Тарабарова вперше показала шанувальникам фото з новонародженою дочкою. Малятко Маша з'явилася на світ всього 2 місяці тому.

Героїня нашої сьогоднішньої статті здобула популярність завдяки участі у вітчизняній «Фабриці зірок», де вона співала під псевдонімом Аліса і стала однією з найяскравіших учасниць проекту. Посівши друге місце, Тарабарова увійшла до складу групи «REAL О» разом з Ліною Міцукі, Регіною Тодоренко і Оленою Виноградовою.

Продюсуванням колективу займалася легенда вітчизняного шоу-бізнесу Наталія Могилевська, вона ж і запропонувала виконавицям співпрацю з власною музичною компанією.

REAL О
REAL О

Через 4 роки виступів в «REAL О» Світлана почала сольну кар’єру і відмовилася від сценічного імені на користь справжнього. Більш того, тепер вона сама пише текст і музику до своїх пісень.

У 2016 році співачка вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря, який старший за неї на 14 років. Незважаючи на чималу різницю у віці, пара щаслива разом і найкраще підтвердження цьому — двоє прекрасних дітей.

Семья Светланы Тарабаровой и Алексея Бондаря
Сім’я Світлани Тарабарової та Олексія Бондаря

Два роки тому в їхній родині народився первісток — син Іван, причому цілих 6 місяців Тарабарова приховувала вагітність від публіки. Зовсім недавно у Вані з’явилася сестричка Маша і як активний користувач соціальних мереж, Світлана радує шанувальників зворушливими сімейними фото.

Светлана с сыном Ваней
Світлана з сином Іваном

Так, на цей раз зірка пообіцяла поділитися з підписниками в Instagram відчуттями, які вона відчуває, тримаючи доньку на руках, прикріпивши неймовірно милий знімок з малятком. Щаслива виконавиця схилилася над донечкою, ніжно притримуючи її головку і посміхаючись.

Звичайно, під публікацією зібралося безліч захоплених коментарів і ось декілька з них:

  • «Це найкраще почуття, коли тримаєш своє дитя на руках»;
  • «Скільки безмежної ніжності»;
  • «Слова тут зайві…».

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.