Алла Пугачова показала себе справжню без гриму і штукатурки: старече обличчя не приховати від Галкіна

71-річна Алла Пугачова показала, як виглядає в звичайному житті - без перуки і гриму.

Примадонна російської естради Алла Пугачова хоч і завершила співочу кар’єру, але продовжує вести активне соціальне життя. Інтерес до її персони з боку публіки не зменшується, а навіть навпаки стає більше. Адже всім цікаво, як 71-річній Пугачовій вдається зберігати міцні стосунки з 44-річним Максимом Галкіним та виховувати таких талановитих і харизматичних дітей Гаррі і Лізу.

Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін, Пугачова і діти

Аллу Пугачову не можна назвати дуже активним користувачем соціальних мереж. Однак іноді артистка все ж балує своїх фанатів свіжими фотографіями. Зазвичай артистка показує тільки найвдаліші знімки, де вона, як то кажуть, при повному параді. Однак бувають винятки. Так, в мікроблозі Пугачової є незвичайний знімок: артистка відобразила себе відразу після ванних процедур.

На фото Алла Борисівна з мокрим волоссям і в халаті показує своє обличчя зблизька і широко посміхається. Користувачі Мережі відзначили, що без гриму Пугачова виглядає зовсім по-іншому. «Така проста тут ви … Без гриму ви інша людина», «Страх Божий», «Все така ж молода і красива», «Що з тобою, жах?», «По-справжньому талановита людина не боїться бути негарним, тому що людина красива душею », – по-різному відреагували на знімок фоловери.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.