Рожеве плаття і стрижка боб-каре: 73-річна Софія Ротару здивувала несподіваною зміною іміджу

У Мережі з'явилося рідкісне фото легендарної артистки Софії Ротару. Шанувальники відзначили, що співачка виглядає розкішно.

В останні роки Софія Ротару все рідше з’являється на публіці і світських заходах, однак шанувальників у артистки менше не стає. Фанати Ротару стежать за життям співачки в соціальних мережах, де співачка ділиться свіжими знімками зі свого життя. Крім того, в Інстаграмі є кілька активних фан-акаунтів Ротару, які ретельно стежать за життям зірки і публікують, як нові так і рідкісні архівні кадри артистки.

Так, нещодавно в одній з фан-сторінок Ротару з’явилося рідкісна фотографія співачки, зроблена кілька років тому.

На фото Софія Михайлівна позує в молодіжному вбранні: в рожевій сукні з незвичайним принтом у вигляді червоних губ і білих хмарок і в світлих кросівках. Особливу увагу привертає стрижка боб-каре, яка ідеально підходить артистці і робить риси обличчя більш привабливими.

Шанувальники артистки були в захваті від фото і відзначили, що Софія Михайлівна виглядає неймовірно молодо на свій вік. «Яка ж ви красива жінка! Я захоплююся вами! “, “Просто красуня. Інших слів немає. »,« Незрівнянна Софія Ротару! »,« Красуня Софія », – відреагували на фото шанувальники Ротару.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.