Видавець Жанни Фріске Шепелєв розповів про найщасливіший день у житті: “З тих пір не можу … “

Нещодавно вдівець відомої співачки згадав про те, що його порадувало.

Багато хто чекав якогось оповідання про Жанну Фріске, але телеведучий вирішив поділитися тим, як він купив собі собаку, про яку мріяв з дитинства. Як виявилося, коли він був маленький, дуже хотів собі собаку, але батьки не дозволяли. І ось, коли йому виповнилося 29 років, він нарешті зважився. І зазначає – той день, коли він завів собі пухнастого друга, він запам’ятав надовго. І до сих пір згадує його в дрібницях.

“І зараз я вважаю, що заводити собаку, яка як кішка буде сидіти вдома від світанку до заходу сонця, чекати повернення господаря і писати на пелюшку – це жорстоко “, – пише Дмитро Шепелєв.

Зараз вдівець Жанни Фріске живе зі своєю новою обраницею – дизайнером Катериною

І, за інформацією телеведучого, два роки тому вони завели ще двох собак. Правда, декоративних.

Відзначимо, що у Жанни і Дмитра був спільний син Платон. Зараз його вихованням повністю займається Дмитро і його нова дівчина. До речі, у неї теж є дитина. Вони познайомилися, коли разом водили дітей в приватний садок біля будинку. Зараз Дмитро Шепелєв вже чотири роки не один. І днями він показував щасливе фото зі своєю обраницею. Судячи з усього, він знову зміг знайти щастя.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.