Дружина Комарова Кучеренко показала пишний бюст, корону і шикарну фігуру – є чим хвалитися

Дружина знаменитого мандрівника Дмитра Комарова в день українського радіо і телевізійного мовлення привітала своїх колег зі святом і похвалилася деякими своїми професійними досягненнями.

Популярний український журналіст Дмитро Комаров в цьому році удостоївся нагороди від Володимира Зеленського – став заслуженим журналістом України. Його програма “Світ навиворіт ” є однією з найрейтинговіших на українському ТБ і конкретно каналі 1 + 1. Тому не дивно, що дружину Комаров обрав собі теж з цього напрямку – Олександра Кучеренко хоч і “Міс Україна “, хоч і модель, але основна її робота – журналістика.

Олександра Кучеренко похвалилася своєю широкою посмішкою і розкішними вбраннями

В описі до фотографій Кучеренко розповіла про те, яка складна робота журналістів і телеведучих, тому побажала творчих успіхів і починань. Також вона поділилася основними складовими роботи журналіста.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Шанувальники відзначили, що у Дмитра Комарова дуже красива дружина, і написали їй багато приємних коментарів під знімками.

Тому не дивно, що у неї була корона за престижний конкурс краси. До слова, фото з нагородження вона теж додала в добірку.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.