Оля Полякова забрала у дочки одяг і вигнала на вулицю за погану поведінку: знатиме, як викладати такі фото

Маша Полякова - 15-річна дочка відомої королеви ночі, королеви кокошников і королеви "шльопок" Олі Полякової.

З 13 років дівчинка самостійно розкручує свій блог і намагається сама заробляти. А її мама тільки підтримує дівчинку в починаннях. Але ось недавно Маша Полякова опублікувала у себе в Інстаграм дивну історію. На ній неповнолітня дівчинка поскаржилася, що мама забрала у неї її одяг.

Маша Полякова опублікувала фото мами в своєму одязі

Маша Полякова опублікувала фото мами в своєму одязі
Маша Полякова опублікувала фото мами в своєму одязі

Природно, зрозуміло, що це може бути просто однаковий одяг, але, швидше за все, просто Оля Полякова вирішила показати, що у неї такі форми, як і у її п’ятнадцятирічної дочки. Це черговий спосіб похвалитися своєю фізичною підготовкою.

Нагадаємо, нещодавно з ім’ям Олі Полякової та її неповнолітньої дочки Маші був ще один скандал – Маша виклала фото свого голого “півкулі ” в Інстаграм в жовтому обтягуючому купальнику. Мамі це не сподобалося, і вона змусила неповнолітню дівчинку видалити всі фотографії. Із суперечками і скандалами, але Маша все таки виконала вимогу мами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.