Як українські знаменитості провели карантин вихідного дня: Никитюк, Осадча, Потап та інші (фото)

Перший «карантин вихідного дня» позаду - вся країна залишилася в суботу і неділю вдома, адже ніякі можливості для дозвілля не залишилися доступними. Крім домашніх справ, цікавим заняттям стало вивчення соціальних мереж - за вихідні з'явилося багато нових постів від наших зірок.

Знаменитості ділилися своїми варіантами проведення часу і навіть радували шанувальників увагою в коментарях. Чим же вони були зайняті?

Потап вирішив провести вихідні на свіжому повітрі – вони з сином зайнялися фізичним розвитком, погравши в футбол і побігавши навколо будинку. На знімках видно, як виріс Андрій з моменту останньої появи на публіці.

Потап з сином
Потап з сином

Телеведуча Лідія Таран залишилася вірною своєму захопленню – сапбордінгу. Вона поїхала на річку і гребла на дошці по зимовій воді.

Лідія Таран на воді
Лідія Таран на воді

Після закінчення шоу «Холостяк» багато хто цікавиться, як там справи у молодої пари – у Микити Добриніна і його дівчини все добре. Він з Дашею Квіткова купив собі новий будинок, так що активно йдуть приготування до переїзду.

Микита Добринін і Даша Квіткова біля входу в свій новий будинок
Микита Добринін і Даша Квіткова біля входу в свій новий будинок

Актор Тарас Цимбалюк покликав свою наречену за кордон – пара поїхала в Стамбул і провела час разом там. Тіні Антоненко місто дуже сподобався, Тарас тільки встигав ділитися новими пам’ятними фото.

Тарас Цимбалюк в Стамбулі
Тарас Цимбалюк в Стамбулі

Лілія Ребрик вирішила залишатися активною навіть в стінах квартири – і показала кілька танцювальних рухів на камеру. Життєрадісна посмішка зарядила це відео теплом!

Лілія Ребрик з сім'єю - домашній ресторан
Лілія Ребрик з сім’єю – домашній ресторан

Діва Монро радувала шанувальників своєї творчості прямими ефірами – за вихідні вона встигла провести відразу кілька «лайв-СТРІММ». За її словами, разом завжди легше, а в такі складні часи особливо важливо відчувати підтримку один одного.

Монро
Монро

Леся Никитюк присвятила ці дні красі. У неї в профілі можна знайти знімки з косметичної маскою і улюбленою собачкою – ось в чиїй компанії краще себе почуває телеведуча.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Ще одна українська ведуча, Катя Осадча, залишилася на вихідні з молодшим сином – час пройшов продуктивно, адже його провели за читанням розвиваючих книг і цікавими іграми.

Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова
Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова

Світлана Тарабарова тільки недавно стала мамою – так що її дні і так повні турбот незалежно від карантину. Обмежень в декреті можна навіть не помітити, так що дні пройшли як завжди в оточенні улюбленої сім’ї.

Світлана Тарабарова з донькою
Світлана Тарабарова з донькою

Музикант Сергій Бабкін представив публіці нову пісню – вони склали її разом з дочкою Веселін і чудово провели час в процесі. У кар’єрі співака це буде першою англомовною лірикою.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Дружина Дмитра Комарова, модель і просто красуня Олександра Кучеренко виставила фотографії з невеликої прогулянки, а ще поділилася особливостями догляду за шкірою в умовах холодної погоди. Дівчина рекомендує робити більше поживних масок і користуватися натуральними продуктами.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Не обійшлося без співу і Олександр Пономарьов – тільки його партнеркою стала … собачка. Разом дует видав майже Супермодний трек.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.