Дочка Заворотнюк показала білосніжний пам’ятник мамі в таємному місці (ФОТО)

Шанувальники Анастасії Заворотнюк ось уже цілий рік чекають від неї новин. Але, на жаль, поки з боку рідних і близьких знаменитості тільки мовчання.

Єдина людина, якого зараз активно відстежують і чекають будь-яких новин про “Моєї прекрасної няні “, – це її старша дочка Анна Заворотнюк. Дівчина займається модельним бізнесом і веде свій Інстаграм блог, де нерідко розповідає про свою сім’ю, роботу, дозвілля, захопленнях і в цілому про життя. Там вона не раз згадувала про свою маму, проте в більшості випадків просить не питати у неї нічого про стан знаменитої Анастасії Заворотнюк.

Але недавно Анна Заворотнюк опублікувала таке фото, яка шанувальники Анастасії не змогли пропустити повз себе

Дочка Анна Заворотнюк сфотографувалася загадковим білим пам’ятником, який дуже схожий на пам’ятник Анастасії Заворотнюк. Саме тому фанати буквально збожеволіли – невже Анастасія Заворотнюк вже померла і ніхто про це нічого не сказав?

Такі варіанти вже давно ходять по мережі – шанувальники Анастасії Заворотнюк думають, що родичі її поховали і не хочуть надавати цьому зайвого розголосу. А тут ще й дочка знаменитої актриси публікує фото з пам’ятником. Це знову породило хвилю обговорень про те, що Анастасії Заворотнюк більше немає в живих.

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк рік тому повідомила про те що, вона хвора на рак. Після цього знаменитість надовго і час пропала з телеефірів, проектів і програм, які до цього вела роками. Ось уже більше, ніж рік про неї нічого не чути і її не видно.

Лише зрідка з’являються публікації в Instagram Анастасії Заворотнюк. Але шанувальники, схвильовані про самопочуття зірки, дуже хочуть, щоб Анастасія Заворотнюк знову з’явилася і хоч щось про себе розповіла.

На жаль, якщо слова близьких про те, що Анастасія знаходиться в комі, правда, то поява Заворотнюк знову на сцені чекати не варто.

Більше про Анастасію Заворотнюк дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.