Юра Горбунов випрошує прощення у дружини: Катерина Осадча в люті від його пригод з Тіною Кароль

Один з найпопулярніших телеведучих України Юрій Горбунов виклав фото зі своєю чарівною дружиною Катериною Осадчою.

У Інстаграм Юри Горбунова з’явилося фото з дружиною.

Він давно не публікував фотографії, так як весь час був на роботі і обіймався зовсім з іншими телеведучими. Зовсім недавно його бачили з чарівною співачкою Тіною Кароль, з якої він веде самий танцювальний проект України “Танці з зірками “.

Тоді шанувальники подейкували, що Юрій Горбунов, поки його дружина вдома сидить і виховує дитину, в таємниці гуляє з Тіною Кароль. Але потім, на наступному тижні, блудний Юрій Горбунов опублікував фото з примою балериною українського балету Катериною Кухар.

Катерина Кухар – це головна суддя проекту “Танці з зірками “. Тому Юра Горбунов бачиться з нею регулярно, мінімум раз в тиждень в прямий ефір “Танців з зірками ” по неділях.

До слова, минулої неділі шоу “Танці з зірками ” провело свій чвертьфінал. Наступної неділі, 22 листопада, буде півфінал. Туди пройшли три пари.

Тому, якщо ви хочете підтримати когось із своїх кумирів, просто зобов’язані включити канал 1 + 1 в неділю о 21:00, і відправити голос за свого фаворита. Пам’ятайте, що чим ближче до фіналу, тим важливіше ваш голос.

Повернемося до Юрія Горбунова. Нещодавно Катерина Осадча викрила його в тому, що він цілувався з колишньою солісткою групи ВІА Гра Надією Мейхер.

Всі шанувальники відразу подумають, що Юрій Горбунов такий поганий чоловік, зраджує своїй дружині. Але насправді Юрій Горбунов та вірний, і чесний чоловік, тому про поцілунок він відразу розповів своїй дружині.

Тим більше, це був не просто поцілунок, а поцілунок на зйомках серіалу, в якому Юрій Горбунов та Надія Мейхер грають головні ролі.

До слова, нещодавно Юрій Горбунов показував фотографію, як він зі своїм сином Іваном та своєю дружиною Катериною прогулювалися по осінньому Дніпру.

Вони взяли в оренду яхту, каталися по річці, і робили теплі фотографії в останні осінні дні

Історія кохання Катерини Осадчої і Юрія Горбунова – це справжній службовий роман, який з’явився в студії телеканалу 1 + 1

Там колеги працюють більше 15 років, але коли почали працювати в одному проекті, стали тісно спілкуватися і запрошувати один одного на каву. Так і зародився новий красивий роман між двома найголовнішими провідними країни.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.