Як виглядає новонароджений син Ілони Гвоздьової і дочка-підліток Лідії Таран? (ФОТО)

Сьогодні вже давно стерлася та межа, при якій чоловіки повинні працювати і заробляти гроші, а жінки сидять вдома, виховують дітей і готують вечерю.

Сьогодні жінки такі впевнені в собі і сильні духом, що вони можуть згортати гори, поки їхні чоловіки підтримують їх і виховують дітей (може навіть і не своїх). У цій статті ми вам розповімо про двох жінок, які вражають своїм характером і стійкістю духу.

Ілона Гвоздьова

Ілона Гвоздьова – це популярний хореограф і учасниця шоу “Танці з зірками “. У четвертому сезоні шоу “Танці з зірками “, який зараз підходить до свого півфіналу, Ілона Гвоздьова також з’являлася в якості учасника. Але її пара покинула проект першої.

Під час початку проекту “Танці з зірками ” на Ілону Гвоздьову посипалися звинувачення в тому, що вона на дев’ятому місяці вагітності вирішила брати участь в такому небезпечному проекті.

Вона покинула проект відразу після першого прямого ефіру. І сталося диво – через 2 тижні вона народила сина.

Зараз Ілона не приховує свою дитину, займається танцями, поступово повертається в форму.

Фото свого сина Ілона Гвоздьов опублікувала в своєму Instagram блозі.

Лідія Таран

Ще одна знаменита жінка – це Лідія Таран, популярна телеведуча 1 + 1. У минулому вона була одружена з телеведучим, своїм колегою Андрієм Доманським. Але шлюб між двома сильними особистостями не склався і вони розійшлися. Лідія Таран залишилася одна разом з дочкою на руках. Ліда виховувала Василину, привчала до самостійності, прищеплювала їй почуття стилю.

Зараз Лілія переїхала в новий будинок, яким похвалилася в цьому році влітку. Разом з нею живе і її дочка, яка, до слова, нерідко з’являється в Instagram-публікаціях зіркової мами.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.