Безсоромна Анна Седокова просить свою 15-річну дочку не слухати її та жити за своїми правилами

Відома українська співачка Анна Седокова намагається навчити свою 15-річну дочку Аліну такий же сміливості, якою володіє сама.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є багатодітною мамою. Вона виховує дочок Аліну і Моніку, яка на даний момент живе з батьком в Америці, а також сина Гектора, всі вони від різних чоловіків.

Незважаючи на неймовірно насичений робочий графік, Седокова приділяє дітям належну увагу. Крім того, зірка любить ділитися зі своїми шанувальниками сімейними фото та відео.

Анна Седокова со своими детьми
Анна Седокова зі своїми дітьми

Так, на цей раз в її Instagram з’явилося нове спільне селфі зі старшою спадкоємицею, позують вони сидячи у поїзді в медичних масках.

У підписі до знімка Анна зізналася, що коли Аліна була маленькою, то дуже переживала через колір очей — вони у неї карі, а не зелені як у знаменитої мами і молодшої сестри.

Анна Седокова
Анна Седокова

Співачка завжди намагалася втішити дівчинку розповідями про те, що для неї завжди найкрасивішими жінками здавалися власниці карих очей і тому вона мріяла, щоб у дочки теж були такі.

У момент знімка Аліна займалася написанням есе англійською, а Седокова тим часом змінювала їм колір очей в додатку на смартфоні:

«Мені дуже важливо, щоб ти знала — у тебе може бути такий колір очей, який тільки ти захочеш. Сподіваюся, я навчу тебе сміливості! І тому, що цей світ безмежний у своїх можливостях! Адже в цьому точно твоя мама розбирається. Живи за своїми правилами і ніколи нікого не слухай. Навіть мене», — написала зірка.

Звичайно, під фото тут же зібралось багато захоплених компліментів від вірних шанувальників, які підтримали слова Анни.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.