Вся в шкірі і мініспідниці: Оля Полякова блиснула своєю зіркою – яскравіше, ніж у Вєрки Сердючки

Довгонога білявка Оля Полякова засвітила свою "зірку " в неймовірно яскравій і латексній червоній сукні.

Співачка звикла показуватися на публіку в зухвалих яскравих нарядах, які створюють навколо себе бурхливі обговорення. Варто відзначити, що на останньому прямому ефірі шоу “Танці з зірками “, де Полякова була запрошена ведучою балкона, суперблондинка вийшла в сукні з побутових відходів.

На своїй сторінці в Інстаграм Оля Полякова публікує то, що зазвичай не показують по телевізору

В описі Полякова поділилася, що стала суддею нового проекту на шоу “Маска ” на телеканалі “Україна “. Це аналог проекту “Маскарад ” на телеканалі 1 + 1, де зірки вбираються в величезні костюми, які важать навіть близько 50 кг, а учасники повинні вгадати хто ж за ним ховається.

Відзначимо, що Ольга Полякова – українська співачка, володарка негласного звання “королева ночі “. Вона виконала пісні як українською, так і російською мовами. В її репертуарі в основному стиль поп, де вона розповідає про нерозділене кохання. Цільова аудиторія – молодь.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.