Кому – біда, а кому – бізнес: скільки зірки заробляють на коронавірусі

Коронавірус - тема номер один у всьому світі, і, судячи з прогнозів, вона ще довго буде висіти в топі. Особливо, якщо врахувати, скільки негативних наслідків принесла пандемія. Проте є ті, хто отримав з цього вигоду. Ми зібрали список зірок, які перетворили галас в бізнес і заробляють на цьому непогані гроші.

Продюсер Яна Рудковська на паризький тиждень моди прийшла в чорній масці з білими камеліями. Захисний аксесуар став приводом для коментарів різного характеру серед публіки. Тому Яна прийняла рішення випустити власну лінію масок. “Кому маску “Дама з камеліями або Яна з камеліями “? Тренд сезону!”, – постить продюсер на своєму акаунті в Instagram.

Яна Рудковська

Співачка Анна Сєдакова також вирішила «піднятися» на масках. Спочатку зірка продавала аксесуар по 900 рублів. Потім вона вирішила піти іншим шляхом: кожному, хто замовить її дизайнерську річ, вона вишле маску в подарунок. Чи то бізнес не задався, то чи у Ані совість прокинулася?

Анна Сєдокова

Дефіциту не буде – пише Тіна Канделакі в своєму блозі, адже вона теж з недавніх пір виробник масок. Правда, у телеведучої цінова політика куди лояльніше, ніж у Седаковой. Тіна продає свою маску по 196 рублів.

Робить з пандемії бізнес і співачка Кеті Топурія, яка також є засновником особистого бренду одягу. З поширенням коронавірусу в її арсеналі з’явилася нова одиниця товару – захисна маска чорного кольору.

https://www.instagram.com/p/B9459QhjYbd/

Тіматі поки тільки тестує нову нішу бізнесу. Засновник Black Star носить авторську маску разом з відомою моделлю Анастасією Решетовою. Проте репер анонсує, що такий аксесуар незабаром буде у вільному доступі … відносно у вільному, адже ціна кожного – 1000 рублів.

Тіматі

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Буланова порівняла свої нинішні фото зі знімком 30-річної давності.

Нагадаємо, що у Барбари Брильської виявили рак рідкісної форми. Актриса не очікувала почути таку новину. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.