Оля Полякова влаштувала скандал в ефірі з Ляшко. Каже, що їй нема на що жити

В ефірі телевізійної програми "Народ проти " напередодні виступала суперблондинка Оля Полякова, яка зухвало висловилася - їй зовсім не подобаються ті карантинні обмеження, які придумала собі влада.

“Під роздачу ” потрапив головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко. Оля Полякова висловилася, що гроші, які держава нібито обіцяв виділити артистам, які залишилися без грошей і без роботи, таємничим чином кудись пропали і ніхто нічого не отримав. А ще, враховуючи нинішню ситуацію, щоб утримувати свої творчі колективи та давати концерти, Оля Полякова має давати мінімум по два концерти в день. Щоб хоч якось себе прогодувати.

Оля Полякова заявила, що в нинішніх умовах, щоб отримати компенсацію від держави, потрібно занести комусь хабар

Суперблондинка вже не вперше висловлює своє невдоволення тим, що на індустрію творчості закрили очі.

Оля Полякова
Оля Полякова

Хоча головний санлікар Ляшко стверджує – це не так. І заборонили влаштовувати концерти не через те, що хотіли цілеспрямовано когось ущемити, а через те, що концерти – це потенційна “гаряча точка “, де одна людина за дві години може заразити ще 50 осіб китайської болячкою.

“Економіка – це міністр фінансів. Культура – це міністерство культури. Я – за здоров’я. Концерти – це масове скупчення людей, де можлива потенційна небезпека інфікування. Тому я за обмеження масових заходів. Питання компенсацій – це, вибачте, є профільні міністерства “, – у властивій йому стриманій манері зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Оля Полякова
Оля Полякова

Але “королева ночі ” не зупинятиметься, і буде далі “вибивати ” допомогу від держави для себе і інших артистів, які потрапили в схожу ситуацію в зв’язку з тривалим карантином і забороною на проведення масових заходів.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.