Нещодавно народила Тарабарова показала свою дитину, не наліпив на обличчя смайлик (ФОТО)

У вересні цього року співачка Світлана Тарабарова вдруге стала мамою.

Незважаючи на те, що цей рік видався непростим, Світлані він подарував диво – дочку, в честь якої вона вже встигла випустити цілий альбом під назвою “Сонечко “.

Світлана веде досить відкриту життя, тому всі подробиці можна побачити в Інстаграм

Там на співачку підписані більш ніж півмільйона людей. Шанувальники, до слова, були дуже здивовані тому, що Тарабарова, як її близька колега Анна Саліванчук, що не виклала прямий ефір зі своїх пологів в мережу.

Але вона поспішила показати дитину всій країні, і тепер всі хочуть новоспеченій мамі тільки здоров’я і терпіння.

А ще, шанувальники дивуються з того, як Світлана швидко схудла після пологів і привела своє тіло в форму. Самі подивіться, знімок зроблений менше, ніж через місяць після відвідин пологового залу. А здається, ніби Світлана тільки зійшла з модельного подіуму.

Руда бестія не наважується випадати з щільного робочого графіка, і вже з усіма силами рветься в бій підкорювати перші позиції топових українських чартів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.