Зовсім сором дівка втратила: Христина Асмус влаштувала цікаве відео-шоу для шанувальників

Після розставання з Гаріком Харламовим Христина стала робити відверті пости в соцмережах, а як розлучення був офіційно підтверджений - взагалі пустилася в усі тяжкі.

Здавалося б після фільму “Текст”, який багато хто вважає причиною розлучення з Харламовим (нагадаємо, там є дуже відверті і реалістичні сцени в ліжку героїні Асмус), здивувати ще чимось таким складно. Потім актриса ще знялася в картині “Китобій”. де теж зіграла неоднозначну роль веб-моделі, яка роздягається на камеру за гроші.

Фото Христини Асмус з Інстаграм
Фото Христини Асмус з Інстаграм

В її Інстаграмі постійно з’являються пікантні знімки, а зараз вона виставила відео, як роздягається на камеру.

Фото Христини Асмус з Інстаграм
Фото Христини Асмус з Інстаграм

Починає актриса в теплому светрі і термобілизні, під музику вона танцює, правда дуже незграбно і з таким серйозним виразом обличчя, що вже стає смішно.

Скрін з відео Христини Асмус
Скрін з відео Христини Асмус

А коли доходить до знімання штанів, все розчароване видихають – під термобілизна у неї … джинси. І тоді Христина зі сміхом пояснює, що попереджала – вона страшна мерзлячка і надягає по кілька шарів одягу. Так що до нижньої білизни ще далеко, а їй вже ніколи.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.