Сама елегантність: 5 стильних осінніх луків Каті Осадчої – Горбунов в захваті

Катя Осадча - відома модниця, в Україні її вважають іконою стилю. І на роботі, і на світських заходах, і в повсякденному житті ведуча завжди виглядає бездоганно

Кожен образ Катя підбирає під ситуацію і стежить, щоб і колірна гамма, і фасон вбрання, і аксесуари гармоніювали з оточенням і тим, що відбувається.

У розпал золотої осені Катя зробила дуже романтичне фото на тлі дерева з різнобарвним листям. У витонченому плаття темно-синього кольору з дрібним квітковим принтом, темних колготах і грубих черевиках Катя красиво села на опалому жовтих листках, вдало відтіняють її фігуру.

 ""

Для прогулянки вихідного дня в старовинне містечко Ржищів Катя вибрала зручний одяг – світлі спортивні штани і стильне напівпальто кольору беж, з великими накладними кишенями. Ідеальний вибір для подорожі.

 ""

Два тижні тому Катя і Юрій Горбунов здійснили поїздку до Львова, для цього Катя підібрала кілька елегантних луків в європейському стилі. Прямо пальто у велику клітинку, моодние джинси-кльош і французький берет виглядають дуже органічно.

 ""

Другий образ для Львова яскравий і запам’ятовується – розкішне пальто в дизайні східного халата, з великим принтом, на шовковій стьобаної підкладці несподівано вдало поєднується з черевиками на грубій підошві та підборах. На голові пов’язка грубої в’язки, за кольором в тон підкладці пальто.

 ""

Коли в Білорусі почалися хвилювання і народ вийшов боротися за свій вибір, Катя Осадча в знак солідарності вибрала наряд в кольорах білоруського прапора. До білого брючного костюма вона додала червону стрічку, а на голову вибрала пишний берет такого же кольору.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.