Найскандальніші розлучення зоряних пар і жахливі наслідки

Розлучення ніколи не було приємним моментом життя, особливо якщо подружжю є що і кого ділити. Але іноді важким виявляється не сам процес, а наслідки після нього. Як знаменитості переживали розрив відносин, читайте в нашому матеріалі.

Павло Бессонов і Зінаїда Мартинова зустрілися в 2010 році в Криму. І Павло, і Зінаїда тоді проводили відпустку на півострові. Через рік після знайомства пара узаконила відносини. Однак марш Мендельсона грав недовго. Незабаром подружжя розлучилося, і точної причини досі не знає ніхто. Павло дуже важко переживав розрив. В одній із заяв він навіть говорив, що був близький до анорексії.

Павло Бессонов і Зінаїда Мартинова

«Коли ми розійшлися, я два місяці взагалі не виходив з дому. Не їв, не пив. Лікарі вже на сполох забили, кажуть, у тебе анорексія. Ось тоді я і сильно схуд. Зараз якось узяв себе в руки. Але ще важко. Я досить довго перебуваю в депресії», – зізнався якось Павло в інтерв’ю.

Дана Борисова і Андрій Трощенко розлучилися через півроку після весілля. Причиною розлучення стала наркозалежність Дани. Зірка не соромилася виставляти на загальне обговорення свої проблеми, вона з легкістю говорила про них в різних інтерв’ю і програмах.

Дана Борисова і Андрій Трощенко

Пізніше телеведучий Андрій Малахов і співак Прохор Шаляпін за допомогою хитромудрого плану направили артистку реабілітуватися на острів Самуї. Вони сказали Дані, що вона їде на зйомки реаліті-шоу, але, як виявилося, приїхала на лікування, тому не посоромилася прихопити з собою наркотики, які вживала в клініці. У Таїланді їй таки допомогли повернуться до життя, але, повернувшись додому, вона зіткнулася з новою проблемою – колишній хотів позбавити Борисову опіки над дочкою. Через цей удар вона навіть намагалася накласти на себе руки.

Знаменита пара Тетяна Догілєва та Михайло Мішин прожили в шлюбі 18 років. Тетяна дуже важко перенесла розлучення. Кажуть, що саме проблеми в особистому житті підштовхнули її до зовнішніх змін: актриса зробила пластичну операцію.

Тетяна Догілєва та Михайло Мішин

Після пластики Догілєву стали запрошувати на зйомки, вона знову була на висоті, але це не принесло радості. Артистка почала “заглядати в стакан”. Вона пройшла курс реабілітації, але після цього її психологічне здоров’я було підірвано. Зараз вона свідомо відмовляється від головних ролей, щоб проводити більше часу з рідними.

Перший шлюб співачки Согдіани виявився не таким солодким, як пишуть в книгах про любов. Вона вийшла заміж за індійського бізнесмена Рама Говінди, який виявляв свою деспотичность і владність не тільки в бізнесі, але вдома. Він дуже ревнував співачку, в тому числі і до роботи. Як розповідає сама Согдіана, доходило до того, що він таємно відмовляв потенційних клієнтів працювати з нею. Співачка також скаржилася на постійне стеження та позбавлення засобів комунікації.

Согдіана і Рам Говинда

Однак після розлучення проблеми не закінчилися. Річ в тім, що Рам незаконно відвіз спільного сина Арджуна в Індію. Благо, що у колишнього чоловіка таки прокинулася совість, і через три роки він погодився повернути хлопчика.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Завидні дівчата: найкрасивіші дочки зірок.

Нагадаэмо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.