Настя Каменських в шкіряних штанях вигнулась так, що у Потапа відвисла щелепа: Горова так не вміє

Відома українська співачка Настя Каменських з раннього ранку порадувала шанувальників новим фото. Старанна робота над собою не проходить даром, адже дружина Потапа виглядає прекрасно.

NK любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах свіжими фотографіями, відео і роздумами про життя. У себе в Instagram артистка регулярно мотивує підписників, розкриває секрети своєї краси та іноді навіть радиться з ними.

Потап и Настя начинают свое утро активно
Потап і Настя починають свій ранок активно

На цей раз Настя порадувала фанатів новиною про те, що вона хоче найближчим часом зняти для них новий відеоблог, але з темою визначитися не може. Саме це питання знаменитість і задала користувачам мережі під новим знімком.

Каменських позувала в чорних шкіряних штанях і яскраво-помаранчевому гольфі, злегка нахилившись вперед. Її волосся акуратно укладене хвилями, а на обличчі помітний легкий повсякденний макіяж. Доповненням образу став класичний наручний годинник.

У коментарях прихильники тут же написали цікаві для них теми і обсипали співачку компліментами:

  • «Дуже б хотілося побачити якийсь влог з Льошею»;
  • «Може лаштунками зйомок шоу?»;
  • «Краля наша»;
  • «Сімейні відносини»;
  • «Красуня!»;
  • «Один день з життя».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що Настя встигає активно розвивати особистий мікроблог в Instagram, навіть незважаючи на насичений робочий графік.

У найближчих творчих планах вона збирається завоювати престижну музичну нагороду Греммі і, судячи з усього, зірка впевнено йде до своєї мети. Вона вже підкорила американського слухача і наразі готується до випуску нової пісні.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.