Показати все. Спірс, Бейонсе та інші зірки, які залишилися без одягу на сцені

Відключення фонограми, падіння або занадто відверте вбрання - напевно, кожен виконавець хоча б раз, але «лажав» на сцені. Ми зібрали список зірок, які зганьбилися перед глядачем через хитромудрі костюми.

Брітні Спірс – ця співачка не раз оголювалася перед камерами, але не завжди такі дії були навмисними. Виконавиця не раз практикувала переодягання на сцені під час виступу. Одного разу експрес-переодягання виявилося несподіванкою навіть для самої артистки: під час виконання пісні у Брітні розійшовся костюм. Учасник балету хотів допомогти співачці, але виправити ситуацію у танцюриста не вийшло.

Брітні Спірс

Колега по цеху Бейонсе також зганьбилася на сцені. Вона – любителька відвертих нарядів і танцювальних трюків. Ця пристрасть співачки одного разу змусила її червоніти. Прямо під час виступу її сукня піднялося до такого рівня, що всі побачили білизну артистки. І, до речі, були там далеко не мереживні трусики.

Бейонсе

Співачка Тейлор Свіфт, схоже, надумала повторити відомий жест з сукнею Монро, але погано до нього підготувалася.

Тейлор Свіфт

Про конфуз Джанет Джексон і Джастіна Тімберлейка, напевно, чув кожен. Пікантний інцидент стався на шоу «Суперкубок». У прямому ефірі співак випадково оголив груди напарниці по сцені. Пізніше Джанет вибачилась перед глядачами, але цей ганебний факт досі іноді спливає в мережі.

Джанет Джексон і Джастін Тімберлейк

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Бідна Настя. Як склалася доля Олени Корікової після популярного серіалу.

Нагадаэмо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.