Пам’ятайте Галю з Іронії долі? Ось як актриса виглядає сьогодні

У фільмографії актриси радянського і російського кіно Ольги Науменко понад тридцять картин. Проте більшості глядачів вона запам'яталася Галею - нареченою Жені Лукашина. Ця роль, нехай навіть другорядна, принесла популярність молодій дівчині. Як склалася доля Ольги, читайте в нашому матеріалі

Ольга Науменко народилася в Москві 6 грудня 1949 року. Її батько був військовим, але дівчина не пішла по стопах батька. Уже з юних років вона захопилася акторською майстерністю. Батьки підтримали інтерес дочки і записали її в драматичну студію в Палаці піонерів на Ленінських горах. Після того, як Ольга отримала шкільний атестат, вона пішла вчиться в театральне училище імені Б. Щукіна.

Освітнього процесу молодій артистці виявилося замало, тому в студентські роки вона починає зніматися в кіно. Її дебютна картина – короткометражний фільм «Довгий день Кольки Павлюкова».

Прокинулася вона знаменитою після того, як на великі екрани 1 січня 1976 року вийшла стрічка “Іронія долі, або з легким паром!”, без якої до цих пір не обходиться жодне святкування Нового року.

Ольга Науменко

Після цього актриса довгий час працювала в Московському драматичному театрі імені Гоголя. У 2005 році їй присвоюють звання народної артистки. У 2014 Ольга пробує себе в новому амплуа – веде телепередачу “Справа ваша” на Першому каналі.

На відміну від своєї героїні Галі, з коханим Ользі пощастило. У 1977 році вона вийшла заміж за актора Олександра Скворцова. Разом вони виростили і виховали дочку Світлану, яка зараз працює журналістом в Санкт-Петербурзі. У 2009 році Ольга втратила чоловіка. Зараз легендарній артистці 70 років. Ольга Миколаївна виглядає все так же чарівно і привабливо. Незважаючи на солідний вік, вона стежить за собою і модою.

Ольга Науменко

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Буланова порівняла свої нинішні фото зі знімком 30-річної давності.

Нагадаємо, що у Барбари Брильської виявили рак рідкісної форми. Актриса не очікувала почути таку новину. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.