Як зараз виглядає зірка «Не родись красивой» Неллі Уварова: ні окулярів, ні брекетів і короткострижена

Зірка телесеріалу «Не родись красивой» вже давним-давно позбулася образу секретарки в окулярах, з брекетами і косичками. Давайте подивимося, як зараз виглядає Неллі Уварова.

Популярність і затребуваність в кіно героїні нашої сьогоднішньої статті принесла саме роль Каті Пушкарьової. У 2005 році на екрани вийшов серіал-мелодрама, в центрі сюжету якої опинилася скромна дівчина, що безнадійно закохалася в свого начальника Андрія.

Кадр из сериала «Не родись красивой»
Кадр із серіалу «Не родись вродливою»

Уварова ідеально втілила її образ, але його заручницею вона не стала. З тих пір артистка з’явилася в десятках нових кінороботах, також вона часто і досить успішно грає на сцені театру.

Нелли Уварова сейчас
Неллі Уварова зараз

Зараз Неллі 40, вона щаслива дружина свого колеги актора Олександра Гришина і мама двох дітей — 9-річної дочки Ії (Ія) та 4-річного сина Ігнатія. Що стосується іміджу, то знаменитість любить яскравий макіяж і короткі стрижки.

Нелли Уварова с мужем Александром Гришиным
Неллі Уварова з чоловіком Олександром Гришиним

Не можна не сказати, що актриса нечасто з’являється на публічних заходах і зовсім не веде соціальні мережі. Однак в недавньому інтерв’ю Федору Бондарчуку вона розповіла, що вже замислюється над тим, щоб все-таки стати користувачем мереж.

Нелли Уварова с мужем и детьми
Неллі Уварова з чоловіком і дітьми

По-перше, цього вимагає специфіка роботи, а по-друге, Уварова зрозуміла, що їй є про що розповісти. При цьому вона помітила, що ніяких подробиць особистого, сімейного життя, рецептів і секретів краси від неї годі й чекати, якщо сторінка в Instagram все ж таки з’явиться.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.