Тримається за талію і трохи нижче: екс-віагрянка Надія Мейхер поділилася фото з партнером по «Танцях з зірками»

Екс-солістка жіночого тріо «ВІА Гра» Надія Мейхер поділилася в соціальних мережах новим фото з танцюристом Кирилом Васюком. Саме з ним співачка і підкорює головний паркет країни.

Уже цієї неділі відбудеться грандіозний фінал поточного сезону шоу «Танці з зірками», де за перемогу боротимуться три пари — Юлія Саніна та Дмитро Жук, Санта Дімопулос і Макс Леонов, а також герої нашої сьогоднішньої статті.

Финалисты «Танцев со звездами» 2020
Фіналісти «Танців з зірками» 2020

Не можна не сказати, що Надія дуже відповідально підходить до участі в проекті, про що говорять вражаючі результати її роботи.

Чи не кожен ефір суворі судді Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс приходять в непідробний захват від виступів Мейхер, не кажучи вже про реакцію телеглядачів, які активно підтримують зірку.

Надежда Мейхер даже сумела вытащить на паркет Юрия Горбунова
Надія Мейхер навіть зуміла витягнути на паркет Юрія Горбунова

Звичайно, без критики теж не обходиться, проте виконавиця до неї прислухається і тільки вдосконалюється, що її шанувальники регулярно відзначають в мережі.

Їх вона любить радувати новими фото і відео в Instagram, де на цей раз з’явився спільний знімок Надії і Кирила, зроблений за лаштунками одного з випусків «Танців».

Васюк ніжно обійняв Мейхер за талію, а вона додала кадру пікантності, піднісши свою руку до губ. Екс-віагрянка в черговий раз підтвердила свій статус найгарячішої брюнетки країни.

У підписі до публікації вона подякувала фанатам за віру в них:

«Дихати… Любити… Танцювати… Жити… Любити… Нескінченно цінуємо вашу підтримку».

Підписники Надії, як завжди, обсипали її безліччю компліментів і побажали удачі в майбутньому фіналі.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.