Ведуча 1+1 Наталя Мосейчук вперше за кілька років поділилася фото своїх батьків і розповіла історії зі свого життя

Наталія Мосейчук, найбільш відома глядачам як ведуча ТСН і «Право на владу», вперше за довгий час поділилася деталями сімейного життя - вона розповіла про те, як зараз поживають її батьки і сини. Інтерв'ю пройшло в рамках програми «Життя відомих людей».

Як виявилося, в біографії Наталії є багато як ліричних, так і кумедних моментів. Дитинство майбутньої телеведучої пройшло в постійних роз’їздах – народилася вона на Сході, в Туркменістані, куди її батька направили по військовій службі. Але вже через кілька років після народження дочки її батьки переїхали до Європи. Мосейчук вчилася в настільки маленькому угорському містечку, що її першою вчителькою була її ж мама – вона єдина знала російську мову.

Наталія Мосейчук в дитинстві з батьками, братом і бабусею
Наталія Мосейчук в дитинстві з батьками, братом і бабусею

Така ситуація відобразилася на шкільні успіхи скоріше негативно – її мама боялася обділити увагою інших дітей, а з Наталією спілкувалася будинку. Але спілкування – не навчання, так що писати і читати вона навчилася трохи пізніше однолітків. Проте, вже за рік завдяки любові до читання дівчинка читала швидше за інших.

Наталія Мосейчук - випускниця
Наталія Мосейчук – випускниця

Мамин приклад надихнув Мосейчук вже абітурієнткою на надходження до відповідного інститут – вища освіта у неї має спеціалізацію «педагог». Але після випуску життя закрутилася так, що привела її в журналістику і на канал 1 + 1.

Наталія Мосейчук на початку кар'єри на ТБ
Наталія Мосейчук на початку кар’єри на ТБ

Через необхідність жити і працювати в Києві Наталя «перевезла» батьків до столиці, щоб частіше з ними бачитися.

Наталія Мосейчук з батьками зараз
Наталія Мосейчук з батьками зараз

На честь новосілля ведуча зробила рідним незвичайний подарунок – розкішного кота породи мейн-кун. Вони дуже вірні від природи і досить спокійні, так що підійдуть до вподоби вже немолодим батькам. Проте, з Жаном їм явно буде веселіше – саме так вони назвали нового вихованця.

Кот Жан
Кот Жан

47-річна Наталія Мосейчук вже 12 років щаслива в шлюбі з другим чоловіком Іллею.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Наталія Мосейчук з чоловіком

У пари двоє синів: 21-річний Антон від першого шлюбу Наталії та 8-річний Матвій.

Наталія Мосейчук з чоловіком і синами
Наталія Мосейчук з чоловіком і синами

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.