Ольга Фреймут згадала, як мало не стала “нічним метеликом” в Лондоні: “Мені вдалося втекти”

Еталон хороших манер, сувора і бездоганна Ольга Фреймут вирішила поділитися зі своїми шанувальниками деякими моментами свого, як виявилося, бурхливої біографії.

У своєму сторіз в Інстаграмі Ольга опублікувала вже другий випуск серії про те, як вона дожила до теперішнього життя. Ця частина присвячена її лондонському періоду.

У той час Ольга навчалася у Львівській політехніці. Вона перевелася на вільне відвідування (їй дозволили, так як була відмінницею), вмовила батьків пустити її в Лондон, трохи їх обдурила, що її там чекає робота і навчання.

Ольга Фреймут з мамою і фото перед від'їздом
Ольга Фреймут з мамою і фото перед від’їздом

За її словами, взяла 50 фунтів, сигарети і горілку на продаж, дісталася до Франції, а потім на автобусі під Ла Маншем переїхала в Лондон.

Перші дні в Лондоні
Перші дні в Лондоні

У столиці Британії Ользі довелося багато працювати – і офіціанткою, і вантажником, і прибиральницею. Але так як вона дуже сумлінно ставилася до своїх обов’язків, роботи було багато, вона добре заробляла і вчилася всьому, що їй повинно було стати в нагоді в подальшому житті.

Ольга в Лондоні
Ольга в Лондоні

Ольга набиралася досвіду і манер, гарнішала. Вона як би ненароком сказала, що її хотіли зробити повією, але їй вдалося втекти від тих людей і знайти укриття у добрих знайомих.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

А потім вона зустріла Нілу Міттчела і її захопила любов. Ольга пообіцяла про це розповісти далі.

Ольга Фреймут і Ніл
Ольга Фреймут і Ніл

Забігаючи наперед скажемо, що разом вони жили недовго, вже будучи вагітною Ольга втекла від нього і повернулася в Україну, де народила старшу дочку Злату, якій все-таки дала прізвище англійського батька.

 

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.