Фатальне фото Анастасії Заворотнюк з відомими актрисами розбурхало Мережу: “Двох з трьох вже немає в живих “

У Мережі з'явився архівний знімок Анастасії Заворотнюк з актрисами з серіалу «Моя прекрасна няня».

На одному з фан-акаунтів відомої актриси Анастасії Заворотнюк з’явилося фото, яке фоловери порахували фатальним. На знімку зображена сім’я телевізійної няні Віки – бабуся, мама і дочка. Ці ролі зіграли актриси Анастасія Заворотнюк, Любов Поліщук і Олександра Назарова. Як відомо, двох останніх актрис вже немає в живих.

Любов Поліщук, яка зіграла роль мами Віки, пішла з життя в 2008 році від саркоми хребта. Олександра Назарова, яка зіграла роль бабусі Віки, померла в 2019 році. Актрисі було 80 років і вона страждала хворобою легенів.

Що стосується Анастасії Заворотнюк, відомо, що актриса вже більше року бореться з важким онкологічним захворюванням. Про стан актриси відомо тільки з чуток, так як сім’я Заворотнюк не дає інтерв’ю і тримає в секреті стан здоров’я актриси.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.