Олена Шоптенко грайливо оголила плечі, щоб подражнити Олега Винника: наступає на п’яти Таюне

Відома українському телеглядачеві хореограф Олена Шоптенко елегантно оголила плечі і показала себе у всій красі. Олегу Виннику пощастило бути її партнером.

Саме «Танці з зірками» відкрили героїні нашої сьогоднішньої статті шлях на телебачення. Публіці вона запам’яталася з самого початку, адже в першому сезоні вона в парі з нинішнім президентом країни Володимиром Зеленським здобула перемогу.

Крайня поява Олени на паркеті було найкоротшою за всю її історію, але дуже видовищною. Не в останню чергу це пов’язано з тим, що Шоптенко танцювала з виконавцем хіта «Вовчиця», який підкорив серця мільйонів жінок.

Олег Винник та Олена Шоптенко в "Танцях із зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко

Їх дискваліфікацію шанувальники сприйняли важко і навіть намагалися повернути улюблених учасників в шоу. Попри це Олег порахував нечесним продовжити боротьбу за кубок через кілька тижнів перерви, коли всі інші не припиняли репетирувати.

Після цього Олена сказала, що більше не братиме участь в проекті як хореограф в парі, так що тепер телеглядачі сподіваються побачити її в якості судді «Танців з зірками».

Олена Шоптенко оговталася від ковіда і повернулася в шоу-бізнес
Олена Шоптенко

Поки цього не сталося, Шоптенко радує фанатів новими фото і відео в соціальних мережах. Так, в її Instagram-стрічці з’явився знімок на тлі панорамного вікна, зроблений під час тренування.

Танцівниця позує в чорній сукні з відкритими плечима і джинсовим поясом у вигляді обрізаної спідниці. Дивиться вона при цьому в сторону, гордо піднявши голову.

У підписі до публікації героїня статті розповіла, що збирається повернути для шанувальників онлайн-уроки танців Instagram і дала їм можливість самим вибрати, чому вона їх буде вчити вже в суботу.

Судячи з коментарів, на даний момент лідирує румба і самба, так що якщо любите танцювати, не пропустіть цей майстер-клас.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.