Невістка Оксани Марченко попалася на зраді: засікли з великим чорним другом

Нещодавно син телеведучого Оксани Марченко і політика Віктора Медведчука несподівано одружився.

Його обраницею стала блогерша Катерина, яка після весілля з багатим сином відомих батьків стала знаменитою. Природно, після цієї події у неї додалося прихильників в Інстаграм.

Нещодавно вона виклала фото з несподіваним партнером – чорним мопсом. Очевидно, це їх з Богданом Марченко домашній улюбленець, якого вони вирішили завести, щоб потренуватися в своїй турботи й уваги перед тим, як будуть заводити дитину.

Фото свого нового друга невістка Марченко показала в Інстаграм

Відзначимо, відразу після весілля Богдана та Катерини стали ходити чутки про те, що Катя вагітна, і тому вони так поспішили з весіллям. Але судячи з фотографій дівчини в Інстаграм, її живіт ще не округлився, тому незрозуміло чи варто чекати поповнення в зоряному сімействі найближчим часом.

Для всіх пліткарів, які з’явилися в коментарях після одруження Богдана і Катерини, Оксана заявила – у них з невісткою хороші і теплі взаємини, і та навіть називає Марченко мамою.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.