“Балетна мара”: скандальна Волочкова змінила пуанти на ласти, Джигурда обімлів

Балерина Анастасія Волочкова вже кілька тижнів відпочиває на Мальдівах.

Шанувальників зацікавило те, що вона там не одна, а в компанії загадкового чоловіка, якого зірка чомусь вирішила не показувати. Звичайно, особи його на фотографіях не видно, але видно руки і тінь від сонця, фото яких зірка публікує в Інстаграм кожен день (і по кілька разів).

Балерина Волочкова вивалила в Інстаграм свої величезні ласти

“Не знаю, перетворилася чи я тут за такий довгий час в Мальдівські русалку. Але це взуття після пуанти, на мій погляд, мені теж йде? “, – грайливо написала балерина Анастасія Волочкова.

Варто зауважити, що сама епатажна балерина за всю історію російського балету Анастасія Волочкова ніяк не перестане демонструвати свою фігуру. Незважаючи на те, що Анастасія далеко не ніжна худенька, як це в основному прийнято в балеті. Її параметри росту, ваги і обсягів чималі, тому у Великому театрі їй і не знайшлося партнера.

У кадрах для Інстаграм Анастасія Волочкова позує то в купальниках, то в легких прозорих накидках, але головне – стає на шпагат.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.