Безсоромна Катерина Бужинська наділа дуже облягаючу сукню та підкорила всіх своїми формами

Популярна українська співачка Катерина Бужинська похвалилася в соціальних мережах результатом розкішної фотосесії, в якій вона позувала в найбільш облягаючій сукні з гардероба.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є не тільки заслуженою, але ще і народною артисткою України. На її рахунку вже 8 студійних альбомів з піснями на декількох мовах. Крім того, що зірка активно займається своєю кар’єрою, вона також тримає себе в ідеальній формі за допомогою регулярних тренувань і правильного харчування.

Зараз Катерині 41, проте виглядає вона набагато молодше, про що їй часто пишуть віддані шанувальники. Їх виконавиця регулярно радує новими фото і відео в Instagram, що сталося і сьогодні.

Катя Бужинська
Катя Бужинська

Так, в її особистому мікроблозі з’явилася серія знімків в ефектній чорній сукні вище коліна з відкритим верхом і красивою обробкою камінням. Високий хвіст, яскравий макіяж і масивні сережки додали образу особливої елегантності, а туфлі на підборах візуально зробили її стрункі ноги ще довшими.

У підписі до фото Бужинська торкнулася теми новорічних свят:

«Які прогнози? Де будемо святкувати Новий рік? На сцені? У ресторані? Або в піжамі вдома, якщо всіх закриють через епідемію? Я як оптимістка і справжня жінка новорічне плаття все-одно готую. А ви?», — запитала вона у підписниць.

Коментарі не змусили на себе чекати:

  • «Чудова»;
  • «Теж готую плаття, але хочеться будинку зустрічати в затишній обстановці. Дуже гарне фото»;
  • «Як завжди ідеальна»;
  • «Королева натхнення!»;
  • «Око не відірвати від такої краси».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.