Леся Нікітюк кардинально змінила імідж: волосся не обрізала, чолку не робила, але більше не блондинка

Головна мандрівниця країни Леся Нікітюк наважилася на кардинальну зміну іміджу. Телеведуча любить дивувати.

У кожного в житті настає момент, коли душа прагне змін. Дуже часто в таких випадках під роздачу потрапляє зачіска і героїня нашої сьогоднішньої статті не стала винятком.

На минулому ефірі «Танців з зірками» Леся була запрошеним суддею, де практично весь випуск просиділа в перуці з розкішним довгим волоссям.

Леся Никитюк в 13 эфире «Танцев со звездами» с остальными судьями
Леся Нікітюк в 13 ефірі «Танців з зірками» з іншими суддями

Раптово після слів про те, що від кожного члена журі вона взяла щось особливе, Нікітюк зірвала перуку і постала перед публікою абсолютно лисою. Лисина їй дісталося, очевидно, від Влада Ями.

Це цілком у стилі Нікітюк, адже вона відрізняється хорошим почуттям гумору, завдяки якому їй і вдалося завоювати любов численної армії шанувальників. До речі, переживати їм не довелося, оскільки голова знаменитості була так загримована, волосся залишилося на місці.

На цей раз теледіва знову збила фанатів з пантелику. Так, в своїх Insta-Stories Леся з’явилася з рожевими локонами, спровокувавши нові обговорення в мережі.

Скриншоты из Instagram Леси Никитюк
Скріншоти з Instagram Лесі Нікітюк

Однак незабаром все встало на свої місця — зірка просто перевірила на собі один з Instagram-фільтрів. При цьому не можна не відзначити, що в такому образі вона виглядає як справжня лялька Барбі. Втім, немає сумнівів в тому, що публіка полюбила б її і лисою, і рожевоволосою.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.