Телеведуча Надія Матвєєва 14 років була жертвою домашнього насильства: “Алкоголізм вбиває … “

Телеведуча Надія Матвєєва відверто поділилася, що в дитинстві страждала від насильства в сім'ї.

Насильником і агресором був її батько, який, за словами знаменитості, любив її. Але коли випивав алкоголь, то любов вмирала, і він міг підняти руку і на маленьку Надю, і на її матір.

Мама Надії Матвєєвої кілька разів зверталася в міліцію, але там говорили викликати наряд лише коли буде реальна небезпека для здоров’я і життя. А радянський суд не хотів розводити сім’ю, адже тоді це була цінна осередок суспільства, яку не могли зруйнувати через “якусь дрібницю “.

“Я виросла і, здається, стала сильною. Уже поховала батька, березі маму. Вдячна батькам за те, що у мене є життя. Мені простіше було б не розповідати вам про це. Але зараз не можна мовчати про насильство над жінками “, – пише телеведуча і зірка каналу СТБ.

Вона закликає жінок, які зіткнулися з різними формами насильства в сім’ї, не мовчать, набратися сміливості і змінити своє життя, а також життя своїх дітей на краще.

“Раніше про такі проблеми було говорити не прийнято “, – Надія Матвєєва

Зараз, в рамках акції “16 днів проти насильства ” телеведуча закликає розповідати свої історії, які допоможуть іншим людям, мотивують їх йти від агресорів.

Щоб проілюструвати свою історію, Матвєєва опублікувала дитяче фото. Там вона ще зовсім маленька, і мріє, щоб тато приходив додому тверезий і добрий.

Повну історію телеведучої ви можете прочитати на її сторінці в Фейсбук.

Надія Матвєєва - скріншот зі сторінки у Фейсбуці
Надія Матвєєва – скріншот зі сторінки у Фейсбуці

У коментарях її підтримали. Активісти з усієї України та сусідніх країн запевняють – в такій ситуації не можна мовчати, потрібно діяти. І тоді порочне коло насильства буде розірваний.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.