Ким був Тарзан до того, як став стриптизером і чоловіком Наташі Корольової – ви будете дуже здивовані

Публіка знає Тарзана як відомого танцюриста певного жанру і чоловіка Наташі Корольової, але мало хто дійсно обізнаний у всіх поворотах його біографії. Насправді чарівному артисту було зовсім нелегко на шляху до слави, і перш, ніж стати популярним, Тарзан багато працював не тільки в сфері шоу-бізнесу.

Колишньому офіцеру повітряно-космічних сил вдалося стати не просто стриптизером, а справжнім гуру цього мистецтва, унікальним артистом, який поєднує в своїх виступах драматичний талант, музикальність, пластику і красу ідеального чоловічого тіла.

Почати варто з справжнього імені танцюриста – його звуть Сергій Глушко, а творчий псевдонім він підібрав собі тільки в юнацькі роки. З самого дитинства він знав, що рано чи пізно буде в центрі уваги, але ще не здогадувався про конкретній сфері – тоді ще спорт здавався привабливішим.

Сергій Глушко (Тарзан) зі старшим братом Олександром і мамою
Сергій Глушко (Тарзан) зі старшим братом Олександром і мамою Ніною, батько був кадровим військовим, підполковником

Хлопець захоплювався бодібілдінгом і тільки у вільний час займався музикою. У 16 років він з однолітками навіть організував музичну групу «Фортуна».

Сергій Глушко в юності
Сергій Глушко в юності
Група Фортуна
Група «Фортуна»

Але школа закінчилася, і пора було вибирати професію. Чомусь юнакові тоді захотілося наслідувати приклад батька і почати військову кар’єру – він легко здав іспити в військово-космічну академію і вже через пару років працював на космодромі «Плесецьк».

Глушко - курсант військового училища
Глушко – курсант військового училища

Три роки Глушко займався системами запуску космічних супутників, навіть був командиром відділення, а пізніше йому видали особисту однокімнатну квартиру. Але настали складні 1990-ті, і тоді проблеми почалися у всіх. До того моменту Сергій уже вперше одружився, його обраницею була Олена Переведенцева – колега хлопця по космодрому. Їх шлюб потримався кілька років і сильно похитнувся якраз під час кризи. Коли Глушко прийняв рішення піти зі станції і спробувати свою долю в Москві, з Оленою вони розлучилися, жінка не захотіла залишати насиджене місце. Він пішов з армії у званні капітана.

Сергій Глушко і перша дружина
Сергій Глушко і перша дружина
Так Олена Переведенцева виглядає зараз, вона ще два рази була заміжня, від третього чоловіка є дочка
Так Олена Переведенцева виглядає зараз, вона ще два рази була заміжня, від третього чоловіка є дочка

У Москві у Сергія була тільки тітка – і ніяких гарантій, що все складеться вдалим чином. Хлопець намагався пробитися в кола шоу-бізнесу, виступав на святах і в барах, але до успіху було далеко.

Ось таким був Тарзан на початку кар'єри
Ось таким був Тарзан на початку кар’єри

Несподіваним, але дуже хорошим поворотом виявилося випадкове знайомство з Наташею Корольовою – співачці м’язистий блондин дуже сподобався, і спочатку вона запропонувала йому співпрацювати, а потім їх відносини набули романтичний контекст.

Вони знайшли тоді один одного
Вони знайшли тоді один одного

Саме вона допомогла кар’єрі танцюриста вийти на новий рівень.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.