Христина Орбакайте здивувала архівним дитячим фото з ще молодою Пугачовою: Примадонну не впізнати

Вчора, в останню неділю листопада, в Росії святкували День матері і на честь цього свята Христина Орбакайте поділилася архівними фото з молодою Аллою Пугачовою.

Примадонна російської естради практично не з’являється на світських заходах з тих пір, як у них з Максимом Галкіним народилися Ліза і Гаррі. Зараз співачка весь вільний час присвячує сім’ї, причому про старшу дочку і онуків теж не забуває.

Орбакайте на даний момент живе з чоловіком Михайлом Земцовим та їхньою донькою Клавдією в Америці. Також у неї є двоє дорослих синів — 29-річний Микита Пресняков і 22-річний Дені Байсаров.

Дети и внуки Аллы Пугачевой — Никита Пресняков, Клавдия Земцова, Дени Байсаров, Кристина Орбакайте, Гарри и Лиза Галкины
Діти і онуки Алли Пугачової — Микита Пресняков, Клавдія Земцова, Дені Байсаров, Христина Орбакайте, Гаррі та Ліза Галкіни

Незважаючи на давно облаштоване життя в США, додому до зіркової матері Христина теж навідується. Крім того, артистка час від часу публікує в соціальних мережах сімейні фото з матір’ю.

Орбакайте в старості буде схожа на Пугачову
Орбакайте і Пугачова

На цей раз в її Instagram з’явився рідкісний кадр з Аллою Борисівною, на якому вона ще зовсім юна, а Примадонна — в самому розквіті сил.

«Мама, мамочка, мамуля!», — підписала зірка публікацію.

Коментарі користувачів мережі не змусили на себе чекати:

  • «Щастя вашій великій і чудовій родині!»;
  • «Найзнаменитіша мама нашої країни»;
  • «Ось вона, та Алла, яку ми пам’ятаємо і любимо. Зараз на фотографіях вона невпізнанна! Зовсім інша людина!»;
  • «Красуні і розумниці!»;
  • «З Днем матері вас і Аллу Борисівну»;
  • «Дуже приємно бачити вас разом».

Більше цікавого про те, як зараз живуть Пугачова і Галкін зі своїми двійнятами в розкішному сімейному замку дивіться у відео:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.