Перервала мовчання: Таюне нарешті заговорила про відносини з Олегом Винником

Після майже двомісячної перерви бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко нарешті з'явилася на публіці.

Раніше у неї був діагностований Ковід, і співачка тривалий час не виходила на зв’язок. Разом зі своїм роботодавцем і передбачуваним нареченим Таїсія Сватко сиділа на самоізоляції і займалася лікуванням. Однак зараз вона вирішила перервати “тишу в ефірі “, і опублікувала нове, досить привабливе фото.

Позувала в шкіряних міні-шортах, не стримуючи свій запал

Таюне виклала фото в чорно-білих тонах. На знімках вона задумана і трохи сумна. Шанувальники захвилювалися – може щось трапилося?

“Вір в себе навіть тоді, коли в тебе сумнівається весь світ! “, – написала під фотографіями бек-вокалістка Олега Винника.

“Таечка ви очаровательная.А віра в себе це дуже важливо “, – написала користувач під ніком taunezolota.

“Дуже люблю ч / б фото, вони більш глибокі чи що … Шикарні фото … А віра в себе – це дуже важливо … “, – пише в коментарях фоловерів karapiraelena.

“Тая, ви дуже красива. Вам йде цей образ. Бажаємо Вам успіхів в житті, щастя і здоров’я. Любимо Вас шалено, ви найкраща “, – пише dn.smth__flx.

Орфографія і пунктуація авторів передані без змін.

Відзначимо, також в коментарях у шанувальників виникли питання де ж сам король сцени і сердець українок Олег Винник.

Поки що Олег відмовився від проведення концертів в зв’язку з масовими карантинними заходами. Тому вони з Таюне бачаться набагато рідше, ніж зазвичай. В останній раз на публіку виходили на “Танцях з зірками ” тиждень тому.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.