Зірки «Квартал 95» Євген Кошовий і Олександр Пікалов жахнули новою зовнішністю: «Обличчя в екран скоро не помістяться»

Нове фото коміків зі студії «Квартал 95» Євгена Кошового та Олександра Пікалова здивувало публіку. За останні роки вони змінилися до невпізнання.

На офіційній сторінці «Кварталу 95» в Інстаграм з’явилося свіже фото коміків Євгена Кошового та Олександра Пікалова. На знімку актори щосили сміються ймовірно над якимось жартом. Чоловіки на фото виглядають дуже стильно. Євген одягнений в молодіжний світшоти з яскравим принтом, а Пікалов – в рвані джинси і чорну футболку.

Важко не помітити, що за останній час Кошовий і Пікалов набрали парочку зайвих кілограмів. На це найбільше звернули увагу користувачі Мережі і залишили не найприємніші коментарі під публікацією. «Особи в екран скоро не увійдуть», «Кілограм по двадцять скинути? Слабо, пацани? »,« Так, рознесло вас хлопці .. »,« Хлопці ви розжиріли один Вовка у вас працює як і раніше »,« Чим вас годують?))) Шо у вас такі підборіддя? », – відреагували на знімок фоловерів.

 ""

Скріншот коментарів під фото коміків
Скріншот коментарів під фото коміків

Нагадаємо, нещодавно Євген Кошовий дав інтерв’ю для програми «33 на 3» на телеканалі ICTV і в ексклюзивному інтерв’ю розповів про взаємини з колишнім колегою і нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Кошовий заявив, що не візьме Зеленського після президентства назад в студію «Квартал 95». При цьому «Лисий з Кварталу» вважає, що сам Зеленський не попроситься повернутися, адже у нього є багато своїх справ.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.