Їжа знаменитостей: Максим Галкін і Алла Пугачова показали, що є у них в холодильнику

Що ж зберігається в холодильнику зоряної пари - читайте далі.

В одному зі своїх відео в Instagram, Максим Галкін показав, як виглядає їх з Аллою Пугачовою холодильник після новорічних свят.

На подив, в ньому немає ніяких крутих делікатесів, червоної ікри, лобстерів, або чогось подібного. Як і у багатьох з нас, в холодильнику примадонни можна знайти яйця, молочко, згущене молоко і різні соуси. А ще котлети і огірочки, якими і поласував на відео Максим Галкін, зізнаючись, що не може зупинитися їсти після свят.

З приводу харчування варто відзначити, що Алла Борисівна дотримується дієти, яку сама придумала і назвала “СССР “. З абревіатури стає зрозуміло, що не їсть артистка: солодке, солоне і здобу. А р – значить розвантажувальний день, який робить Пугачова, якщо дозволить собі щось смачне і калорійне на свята.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Також нагадаємо, що недавно Максим Галкін опублікував миле сімейне відео, на якому Алла Борисівна робить масаж своєму синові Гаррі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.