Немов налита жирком Тіна Кароль оголила спину, продемонструвавши свої складки: Дану Балану це не сподобається

Тіна Кароль з'явилася в фіналі шоу «Танці з зірками» в не вдалій сукні.

Тіну Кароль вважають еталоном жіночності і краси. Вона тричі отримувала звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє не тільки чудовою зовнішністю, але і вміє підібрати правильний наряд, який підкреслить її розкішні форми.

Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями
Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями

Однак цього разу, щось пішло не так. Тіна Кароль є незмінною ведучою шоу «Танці з зірками» та кожен ефір артистка з’являється в неймовірних нарядах. Цього разу Тіна вибрала для не найвдаліше плаття, яке підкреслило проблемні зони фігури красуні. Тіна одягла чорну сукню з дуже глибоким вирізом на спині. Її волосся було зібране, а з зачіски звисали красиві прикраси.

Важко не помітити невеликі складочки на спині співачки. Схоже, вона набрала кілька зайвих кілограмів. Втім, Кароль це схоже не турбує. Співачка частенько одягає відверті сукні з незвичайними вирізами, не соромлячись здатися неідеальною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.