Оля Полякова повністю змінила імідж: підстриглася під хлопчика – не піп-співачка, а рокерша

Співачка Оля Полякова постійно така красива, жіночна, бездоганна леді. А тут сюрприз - не впізнати нашу зірку! Це точно Оля Полякова? !!

Такої радикальної зміни іміджу у найуспішнішою української зірки жіночої статі і не пригадується! Ще вчора в своєму Васадулі Вагароде Оля бігала, кіз доїла, сир робила, з дівками капусту квасила, а тут – ну чисто супер-стар світового масштабу.

 ""

Шанувальники спочатку остовпіли, а потім давай шукати аналоги, тільки бліді вони все якісь. Ну не тягнуть ні Мадонна, ні навіть Леді Гага з Пінк разом до нашої Полякової. Вони, нехай не ображаються, вже далеко не першої молодості і виграють більше за рахунок епатажу і того, що поблизу на них і не поглянеш – заборонено.

А у Олі все свіже, натуральне, на домашніх харчах з Васадулі Вагароде вирощене. Ви тільки помилуйтеся!

 ""

Тільки стоп! А де Оліне шикарне волосся? Невже підстриглася? Ну і добре. Так їй теж просто чудово – видно лоб високий, в значить, розумний. І ідеальні риси обличчя, і макіяж від майстра своєї справи. І взагалі, тут все зроблено по вищому розряду.

Шикарний образ Олі Полякової для шоу Маска відобразила незрівнянна Соня Плакидюк – fashion-фотограф і експерт конкурсу “Супер Топ-модель по-українськи”. Вміє вона подати найголовніше і вигідне у будь-якої моделі.

 ""

Оля Полякова – далеко не будь-яка і її цей образ просто приголомшливий! Така собі гламурна рокерша. Рожеве латексне плаття з молодіжним капюшоном доповнено абсолютно несерйозними рюшами, де тільки можна (і не можна). Зате спідниця по крою залікова – і на сцені потанцювати, і за ударними посидіти, і навіть на мотоциклі покататися. А на талії – поясок такий гарний, з пряжкою і натяками на брутальність. Ну і сережки-сердечка з блискучими камінцями – куди ж дівчатам без них.

За всіма параметрами Олі Поляковій і її стилістам великий респект, як і фотографу. Навіть Каті Осадчій і Лесі Никитюк сподобалося. А ще більше 75 тисячам підписчиків. І нам теж дуже подобається.

 ""

 ""

 

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.