Як виглядає сім’я 73-річного Елтона Джона

Популярний британський співак вчора, 25 березня, відсвяткував свій 73-й день народження. Виконавець завжди відзначався тим, що не боявся осуду публіки і сміливо робив те, що вважає за потрібне. Як живе сім'я Елтона, читайте у нашому матеріалі.

Елтон Джон вперше заговорив про свою бісексуальність у 1976 році. Через вісім років після цієї заяви він одружився зі звукоінженеркою Ренатою Блауел. Їх шлюб тривав всього чотири роки.

Через деякий час Елтон зізнався про те, що є гомосексуалом. Невдовзі після цього в артиста з’явилася затяжна депресія, він страждає на алко – та наркозалежність, час від час проходячи реабілітацію, але згодом знову повертається до шкідливих звичок.

У 1993 року він познайомився з Девідом Фернішом. Саме цей чоловік допоміг йому вибратися з депресивного стану. У 2005 році, після того, як в Великобританії дозволили одностатеві союзи, чоловіки підписують шлюбний договір.

Згодом Елтон та Девід вирішують взяти з українського дитячого будинку ВІЛ-позитивного хлопчика. Тоді парі не дозволили цього зробити. Причина такого рішення – невизнання в Україні одностатевих союзів.

Елтон Джон с синами 

Втім, вже за рік Елтон Джон та Девід Ферніш стали батьками. Вони вдалися до послуг сурогатної мами. Жінка народила їм сина Захарія. У 2013 року з’явився на світ другий син пари, якого назвали Елайджа.

Музикант не приховує особистого життя. На своїй сторінці в Instagram він часто публікує фотографії сім’ї.

Элтон часто публикует совместные фото

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Показати все. Спірс, Бейонсе та інші зірки, які залишилися без одягу на сцені.

Нагадаємо, що у мережі з’явилися фото незрячої Гурцької без окулярів.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.