Юра Горбунов пішов втішати Мейхер через її програш: наштовхнув на свій дерев’яний “стовп”

Чи не встигло закінчиться одне шоу з Юрієм Горбуновим на 1 + 1, як тут же почалося інше.

Телеведучий, актор і гуморист Юрій Горбунов анонсував у своєму Інстаграм-акаунті вихід серіалу “Великі Вуйки 2 “, де він знімався разом з екс-віагрянки Надією Мейхер. Це та сама Мейхер, яку в неділю нагородили третім місцем в шоу “Танці з зірками “.

Юрій Горбунов та Надія Мейхер цілувалися на знімальному майданчику

Для багатьох це було справжнім шоком. Особливо для Катерини Осадчої, яка не могла знайти собі місця, коли чоловік буквально приголомшив такою звісткою.

Як розповів сам Юрій, його ревнива дружина сподівалася, що вдасться якось уникнути цього моменту або зімпровізувати на камеру, але за задумом сюжету, там був кадр крупним планом, і поцілуватися їм все таки потрібно було.

А ось наскільки далеко зайшли їх відносини – це потрібно дивитися в серіалі по телеканалу 1 + 1.

На фото, яким поділився Горбунов, він, і та сама Надія Мейхер, яка чіплялася до нього

Там Надія Мейхер обхопила великий дерев’яний стіл, який тримає навіс. Очевидно, Селфі було зроблено на знімальному майданчику.

До слова, Надія Мейхер зараз намагається з усіх сил повернутися на велику сцену. Тому бере участь у всіх можливих проектах телеканалу 1 + 1.

Не виключено, що в 2021 році її можна буде побачити в новому сезоні шоу “Танці з зірками “.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.