Оля Полякова повністю змінила імідж і перефарбувалася в несподівано яскравий колір: вже не суперблондинка

Головна суперблондинка країни Оля Полякова знову змінила імідж, чим здивувала численну армію фанатів. Зірка любить епатувати публіку.

Зараз героїня нашої сьогоднішньої статті зайнята зйомками нового шоу «Маска» на телеканалі Україна. Прем’єра вже не за горами.

Це адаптація всесвітньо відомого проекту «The Masked Singer», де знаменитості в незвичайних костюмах виконують популярні пісні на сцені. Детективами стануть Оля Полякова, Настя Каменських і Дзідзьо, які разом з глядачами будуть відгадувати, хто ж саме ховається під тим чи іншим образом.

Оля Полякова на съемках «Маски» в образе Барби
Оля Полякова на зйомках «Маски» в образі Барбі

Виконавиця хіта «Королева ночі» регулярно ділиться з шанувальниками фотографіями зі зйомок. Вона вже встигла показати кілька екстравагантних нарядів для шоу, а на цей раз в Instagram-стрічці Полякова постала з волоссям незвично вогняного кольору.

Оля позує у блакитній сукні, яка ідеально підкреслює її довгі ноги і тонку талію. Високі блискучі ботфорти і маленький синій капелюшок надали образу особливої ляльковості, головним акцентом в макіяжі стали рожеві рум’яна.

У підписі до фото зірка запевнила фанатів, що шоу буде розкішним, а також зізналася, що вгадувати, хто ховається під маскою, дійсно складно. Ось як на публікацію відреагували її підписники:

  • «Червоний колір — не те. Блондинка — саме воно!»;
  • «Аріель з Русалочки»;
  • «Чарівна»;
  • «Надія, що «Маска» реально буде крутою, а то «Маскарад», який пройшов на 1+1… Таке собі».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!