Нещасна дитина з вимученою посмішкою: Алла-Вікторія Кіркорова викликала жалість в Мережі в свій день народження

Дочка Філіпа Кіркорова народилася 26 листопада, але чомусь святкують її день народження 1 грудня, називаючи це традицією. Як завжди, тато влаштував галасливе і дороге свято.

Аллі-Вікторії виповнилося 9 років. Незважаючи на карантин, гостей запрошено дуже багато, більшість з дітьми. Жодної маски помічено не було.

Філіп в своєму Інстаграме поділився цілим рядо фото, як топові знаменитості і ВІП-гості вітають маленьку іменинницю і даруючи їй сумки з цінними (в прямому сенсі слова) подарунки.

 ""

Як нахвалився сам батько, дівчинка (9 років, нагадаємо), отримала в подарунок золотий айфон, браслет ціною в мільйон рублів, справжній позолочений трон, тонни дорогущої косметики, купу речей від найкрутіших дизайнерів.

 ""

Але передплатники звернули увагу на один момент – на обличчі дівчинки не було ні натяку на щастя.

 ""

Тільки вимучена посмішка іноді прослизала. Її заставляли фотографуватися з якимись дядьками.

 ""

При цьому дорослі демонстрували нескінченний захват від того, що відбувається. А на обличчі іменинниці – одне розчарування.

 ""

У неї і так є все, що тільки можна побажати. І ще один найкрутіший айфон, як і трон – їй зовсім не потрібні.

 ""

Що примітно, на святі не було нікого зі шкільних друзів Алли Вікторії – тато заборонив кликати.

 ""

Навіть іменинний торт за сотні тисяч рублів був не в радість.  ""

Особливо показово видно, яка жива реакція дитини на те, що відбувається видно на вигляді, яким гостя Яна Рудковська поділилася в своєму Інстаграмі.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.