Віктор Павлік показав 80-річну маму, з якою схожий як дві краплі води (ФОТО)

Відомий український співак Віктор Павлік вирішив провідати свою маму і зробив з неї спільне фото. Шанувальники відзначили, що артист дуже схожий на матір.

Герой нашої сьогоднішньої статті народився і виріс в місті Теребовля Тернопільської області. Там досі живе його мама Олександра, тому він намагається час від часу навідуватися додому, що він і зробив на цей раз.

У себе в Instagram виконавець опублікував сімейне мелфі з найголовнішою жінкою в житті — з матір’ю. У підписі до публікації Віктор Франкович написав:

«Мамочку провідав. Слава Богу!».

Коментарі не змусили на себе чекати — підписники музиканта побажали Олександрі довгих років життя та відзначили їх неймовірну схожість:

  • «Ви дуже схожі! Здоров’я вам»;
  • «Многая-многая літа мамі!»;
  • «Як добре, коли є кого обійняти!»;
  • «Поки є мама — ти дитина».

 

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Сам Віктор теж пізнав радість бути батьком. У нього самого троє дітей від трьох різних жінок. Старшого сина Олександра співакові народила перша дружина Ліда. У наступному шлюбі з узбечкою Світланою у Павліка з’явилася дочка Христина.

Третя дружина Лариса подарувала артистові ще одного сина Пашу, який у серпні 2020-го пішов з життя після тривалої боротьби з раком хребців. Останні дні 21-річний Павло провів у хоспісі в оточенні найрідніших.

Виктор Павлик со своими детьми
Віктор Павлік зі своїми дітьми

Незадовго до його смерті Віктор одружився в четвертий раз — на молодій помічниці Катерині Реп’яховій, дітей у пари поки немає, але в майбутньому планують.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.