Перекроїла себе повністю і стала схожа на травесті-діву Монро: Таїсія Повалій налякала Мережу своїм «новим» обличчям

Українська співачка Таїсія Повалій всіляко намагається якомога довше зберегти свою молодість і красу, вдаючись до допомоги пластичних хірургів. Однак, є і зворотна сторона медалі - шанувальники часом не впізнають співачку.

Красиві світлі локони, розкішні концертні вбрання і блискуча посмішка – такою запам’ятали шанувальники Таїсію Повалій. Жіночність і елегантність – головні родзинки народної артистки. Однак час не щадить нікого – від зморшок і вікових змін шкіри не вдалося нікому втекти, навіть таким відомим особистостям, як Повалій. Зараз співачці 55 років і щоб хоч трохи продовжити молодість співачка вдається до різних косметичних процедур і пластичної хірургії. Після численних втручань фанати навіть перестали впізнавати Таїсію. Ось, наприклад, в недавньому відео, яке Повалій опублікувала в своєму Інстаграмі, артистку порівняли з травесті-дівою Монро.

На відео співачка готувалася до виступу на сцені і марафет біля дзеркала.

Коментатори не змусили себе чекати: «Дуже змінилися. Навіщо ???? Де та Тая ????? »,« Монро-травесті – дуууже схожа. Я думала, что це ВІН-вона. А Вийшла, что це Повалій »,« Я теж вирішила відразу що травесті діва Монро, вибачте Таїсія))) змінилися просто дуже. Красива, але інша зовсім »,« На Монро і Успенську! Всі на одне лице. Якими були вже і не згадаєш », – відреагували на відео користувачі Мережі.

 ""

 ""

Скріншот коментарів під відео Повалій
Скріншот коментарів під відео Повалій

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.